Dagens outfit - igen!!

Jag har varit sjukskriven i en vecka efter en operation i måndags. Känner mig allmänt mörbultad. Lite som om någon slagit mig riktigt riktigt hårt i magen och att jag därefter tvingats göra 500 situps. Femton dagar i rad.


Måndagens outfit? En operationsskjorta av mjukaste bomull med knyt i nacken. Luftig passform! Garanterat vintage!

Väl hemma hasar jag runt i mjuksbyxor. Igår tog jag mig en titt på syslöjden på magen. Ett hål ser ut att vara ihopsytt inifrån via ett av de andra hålen. Typ naveln, eftersom den är hyfsat deformerad. Det sista hålet är slarvsytt. Ni vet när nån som inte är så bra på att sy har fått ett hål på tröjan men inser att det behöver lagas. Och så tar hen nål och tråd och liksom snor ihop hålet med två stygn. Effektivt, men inte så snyggt.

Vad kan jag säga? Det känns ju skönt att beach 2014 ligger inom en oåskådlig framtid.

Min 80-åriga granne är smidigare och piggare än mig då jag håller hissen för henne och hon kvittrande hojtar "jag tar trappan, det är viktigt att hålla igång!".

Men vad gör man när man är sjuk? Man tar tag i det där med Netflix. På tre dagar tryckte jag i mig hela Orange is the new black. Det var ju lite som chips. Man tog ett och insåg misstaget - det innehöll heroin (eller annat beroendeframkallande preparat). Det var förvisso ett kortvarigt rus av den typ som amerikanska serier brukar ge. Tretton avsnitt senare kände jag tomheten. Dessutom spelade pojkvännen Larry sin gamla vanliga American Pie-karaktär, vilket inte direkt bidrog till intellektuell stimulans. Men jag kan leva med det. Jag ser ärligt talat fram emot säsong två.

Etiketter: , , ,