Hetsäter TV-serier

Två hela arbetsveckor är till ända. Postsemesterkänslan är total. Kontrasten mellan semester och arbete är ju brutal. Som om det ena inte existerar när man är i det andra. Och vice versa. Var jag verkligen ledig i nästa nio veckor? Och hur kunde jag under dessa nio veckor förtränga jobbrelaterade saker?


Nåväl. Jag ska nog komma in i vardagslunken snart igen. Om bara det här vackra vädret kunde ge med sig. Som tur är går ju solen ner hösttidigt nu, så det finns gott om tid att sitta i soffan och kolla på riktigt bra TV. För vårens hetsätande av Rederiet är kanske inte mitt livs stoltaste ögonblick.


Har satt igång med Mad Men. Några år efter alla andra. Men jag fattar inte grejen. Det är lite som när jag försökte se House of Cards - jag blir uttråkad. Det är människor som går runt och pratar (men ingen behöver egentligen lyssna) i snygg scenografi. Alla är kaxiga och stöddiga. Det är en massa yta, intriger, fasader och maktspel som jag är lika ointresserad av i mitt eget liv som i TV-draman.

Så, bäst just nu:

Etiketter: , , ,