Bad i solsken - check

Den låga ambitionsnivån för långhelgen i Skåne punktade jag upp häromdan. Fyra saker. Det är allt, varken mer eller mindre. I och för sig kan jag ju upprepa dessa aktiviteter hur många gånger som helst. Men igår var det premiär för en av punkterna. Bad i solsken.
Efter en eftermiddag i Helsingborg och den svettiga bilfärden tillbaka till Rekekroken utan AC var det dags för bad. Jag behöll solglasögonen på, för att det skulle kännas riktigt Medelhavsvarmt att kliva ner i Skälderviken.


Nu har jag nästan fyra hela Skånedagar kvar som jag kan disponera precis som jag vill. Jag ligger ganska bra till med läsandet faktiskt. Har öppnat boken flera gånger. Och efter frukost ska jag titta till surdegen och klämma lite på nyponen. Det finns en viss risk att ambitionsnivån kommer att krossas. Men om jag låter bli att äta frukost idag? Då kommer jag aldrig att nå fram till momenten kring surdegen och nyponen. Jag ligger kvar i sängen en stund med en kopp kaffe och funderar över huruvida detta är en vettig lösning.

Etiketter: , , , ,