Fittograferna

Ibland känns det rätt gött att jobba med marknadsföring av ett administrativt system för det långsiktiga sparandet. Då slipper man trängas med Elin Kling på Berns, dricka ljummen Bellini och pussa på kind med folk man måste lära känna för sin karriärs skull. Gud. Så. Jävla. Krystat.

Men ibland är det intressant med ett besök i overkligheten. Som ikväll. På Odd Molly-visningen. Jamen alltså deras målgrupp är kvinnor över 35. Lite sådär smårunda, eller alltså, jag menar mammor som fått ett par ungar, som gärna klär sig lite fräsigt men luftigt, och som gillar skrynkliga volanger och virkad spets. Modellerna på catwalken var cirka 16 år och hade size 0. Hur väl lyckas målgruppen definiera sig med de där flickorna?
Ja, det är Lars Wallin som sitter där på front row. Och Lena Philipsson mittemot så klart. Hon är ju gift med karlsloken som ritat paltorna.

Jag har inte sett Solsidan. Men jag har hört talas om Mia Skäringers karaktär Anna som föraktfullt väser "Odd Molly-fittor" till kvinnorna ute i Saltsjöbaden. Jag har full förståelse. Jisses, så många fittografer det fanns på plats.

Etiketter: , , , ,