Bättre sent än aldrig?

Jag är sjuk. Det känns som om jag legat i sängen i evigheter men om jag kollar kalendern så var jag visst nog på jobbet i måndags. Halvskruttförkylningen som jag dragits med i ett par veckor valde i måndags att utveckla sig till influensan from hell. Ett år efter allt prat om svinis så ligger jag nu här - febrig, snorig, öm och hostig. Växlar mellan ryggläge och huvudstupa sidoläge. Så snart jag reser mig upp vill jag lägga mig ner igen.

När man är sjuk hinner man trycka refresh på Facebook en hel del gånger. Händer det nåt? Vad gör folk? Har dom nåt roligt för sig? Vad missar jag? Men nej, det verkar vara ganska dött så här i mitten av januari. Folk sitter väl hemma och äter nävgröt och kollar på Stjärnorna på slottet.

Facebook alltså. Nu har jag haft gott om tid att grotta ner mig i gamla semesterbilder. Amalfibilderna gör mig alltid på gott humör. Det går inte att förklara precis vad som är så roligt med några av dem. Man skulle ha varit där helt enkelt. Alla vet ju hur förbaskat grant det är på Amalfikusten, så inte behöver jag väl trycka upp såna bilder i ansiktet på er? Nej, istället kommer lite andra höjdpunkter från Amalfi, Neapel, Sorrento och Capri.

Etiketter: , , , , , , ,