Vattenmeditation, struts och en mystisk Jack

Dagen har spenderats i Kolding på ännu ett spa. Har provat på meditation i vatten med Jesper Stechmann, världsmästare i fridykning, som coach. Oj oj, vilken kille! Han personifierade självdisciplin, kontroll och engagemang. Fick ansiktsbehandling också. Inte av fridykaren dock. Och flöt runt i en saltvattensbassäng, upplevelseduschade och ljusterapibastade.
Trerätters i magen nu. Struts. Det känns ju lite 90-tal. Men det smakade väl ok.

Nu ska jag sova. Tror jag. Det här hotellet har varken kuddmeny eller fancy utsikt. Däremot har de ett samarbete med biblioteket som ligger i samma byggnad. Så på mitt nattduksbord ligger en bok av Peter Seeberg. Fint! Därmed troligt att jag kommer att ligga vaken halvdelen af natten och läsa dansk existentialistisk prosa.
Jag har även ett trevligt citat av Jack Simmons på väggen: "Har De aldrig oplevt en af disse aftener, hvor De ikke havde lyst at gå ud, men hvor Deres hår så for godt ud til at blive hjemme?" Mitt hår är alldeles sprött och konstigt av allt badande så jag stannar definitivt hemma ikväll. Och så undrar jag lite vem den där Jack är. Wikipedia föreslår kricketspelare, amerikansk fotbollsspelare eller afroamerikansk porrskådis.

Etiketter: , , , ,